Domů Rady a Návody Pomalu se blíží čas sladkých melounů! Jak připravit neodolatelný sorbet?

Pomalu se blíží čas sladkých melounů! Jak připravit neodolatelný sorbet?

0
One whole bright fresh yellow melon canary isolated on white background

Zralý a sladký červený meloun patří k létu tak jako slunce a voda.

Sorbet z červeného melounu – vyzkoušíte?
Pokud ho milujete vy či vaše rodina, pak zřejmě zkoušíte různé recepty, ve kterých hraje první housle právě lahodný meloun. Vyzkoušejte z něj připravit svěží letní sorbet, který ocení v horku nejen děti.

Na 5 porcí potřebujeme:

500 gramů červeného melounu
100 gramů jahod
1/2 citronu nebo 1 limetka (šťáva)
2 PL agavového sirupu nebo medu (volitelné)
Čas přípravy:
25 minut (plus 4 hodiny v mrazničce)
Melounová margarita, meloun, koktejl, koktejl, míchaný drink
ČTĚTE VÍCE
Melounová margarita, kterou během léta popíjí Reese Witherspoon! Tady je recept
Jak na to?

Yellow honeydew melon and two section halves isolated on white background“n

Vyjměte dužinu melounu a odstraňte semínka.
Nakrájejte na malé kousky.
Jahody omyjeme, zbavíme zelených stopek a překrojíme na poloviny.
Vše rozmixujeme na hladké pyré spolu s citrónovou nebo limetkovou šťávou, případně agávovým sirupem.
Nalijeme do mrazící nádobky a necháme 3–4 hodiny v mrazničce.
Jednou za 30 minut dobře promícháme.
Potom podáváme.

BEZ KOMENTÁŘE

Exit mobile version